Healing technieken

Wat is Reconnectieve Healing®

Er zijn twee verschillende toepassingen:

Reconnective Healing en de Persoonlijke Reconnectie.

 

Reconnective Healing is een nieuwe frequentie van healing geïntroduceerd door Eric Pearl.
Er gebeurden opzienbarende genezingen in zijn praktijk voor chiropractie.

Deze nieuwe frequentie heeft grote invloed.

Je merkt dat je anders gaat denken en reageren. Het brengt je meer balans en geeft heelheid op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel gebied. Het herstelt je verbinding met je goddelijke essentie: Wie je werkelijke bent.

 
Reconnective Healing wordt door iedereen op zijn eigen, unieke manier ervaren. Soms ervaar je healing in slechts één sessie, soms duurt het twee of drie sessies voordat er healing herkend wordt. De genezing komt altijd, maar kent allerlei soorten.

De beste manier om een healing te ontvangen is met een bepaalde verwachting, maar zonder dat je je hecht aan het resultaat. Het kan via een andere weg komen dan je verwacht. Een Reconnective Healing sessie duurt ongeveer 45-60 minuten.
Er worden één tot drie sessies aanbevolen.

 

Informatie over de sessies
Kleding: comfortabele kleding
Geuren: Vermijdt voor de aanvang van een sessie het gebruik van sterk geurende stoffen, zoals geurende zeep,
shampoo of andere geurende cosmetica. Tijdens een sessie kunnen parfum, deodorant, douchegel of shampoo de ervaring beïnvloeden.


Tijdens een sessie zal je gevraagd worden om op een behandeltafel te gaan liggen, je ogen te sluiten, je open te stellen en datgene toe te laten wat zich aandient. Je wordt niet aangeraak. Ik beweeg mijn handen over jouw lichaam heen en houd de energie vast zodat heling kan plaatsvinden.
 

De Persoonlijke Reconnectie® zorgt voor het herstel van jouw verbinding met de Aarde en de Kosmos via de Axiationale lijnen.
Dit is een verfijnd netwerk van meridianen in ons hele lichaam dat in verbinding staat met al onze organen, lichaamsdelen en cellen.
Dit netwerk voorziet ons gehele lichaam van energie.

Oorspronkelijk waren deze lijnen verbonden met de aardse leylijnen en ook verbonden met het elektromagnetisch netwerk van het zonnestelsel, het sterrenstelsel en het hele universum. Door de tijden heen zijn de verbindingen van onze meridianen verloren gegaan.


De Reconnectie is om je opnieuw voor altijd te verbinden met de nieuwe frequenties van licht en informatie, waardoor je leven in een stroomversnelling komt. Je wordt opnieuw verbonden (reconnect) met een krachtige en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren.


Je hebt de Reconnectie maar één keer in je leven nodig voor je eigen persoonlijke evolutie. Het zet je op je levenspad en zorgt ervoor dat je je levensdoelen sneller en gemakkelijker ontdekt en bereikt. Het betekent transformatie van je lichaam, je geest en je gedachten. Het herstructureert ons DNA waardoor we intuítiever worden en in verbinding zijn met ons hoger zelf.

De Reconnectie bestaat uit twee sessies, die maximaal binnen 72uur (3 dagen) plaats vinden.
De Reconnectie kost €333,- voor beide sessies en dient vooraf betaald te worden omdat het getal 333 er deel van uitmaakt.
Deze prijs is wereldwijd vastgesteld.
De duur van de sessie is 45 tot 60 minuten per keer
Aanbevolen literatuur: De Reconnectie van Eric Pearl.

 

Wat is Pijnappelklier activatie?

PijnappelklierDe pijnappelklier, de hoogste klier in een menselijk lichaam, is de navigatie voor subtiele signalen. De pijnappelklier is de klier die verbinding maakt met hogere energieën. Hij is zeer belangrijk in het ontvangen van subtiele signalen.


Alles alles wat helder is, zetelt in de pijnappelklier. Helderzien, helderhoren, heldervoelen, helderweten. Dit doe je niet met je lichaam maar met je pijnappelklier.

Nu worden er massaal kinderen geboren met ontwikkelde pijnappelklieren en vele mensen die aan hun bewustzijn werken en daardoor hun etherische en energetische zintuigen ontwikkelen, ontwikkelen hun pijnappelklier.

 

De pijnappelklier is ook zeer belangrijk om al die subtiele informatie te filteren en al hetgeen wat voor jullie overbodig is op dit moment, te deleten of als het ware even via een zijlijn naar een ander spoor te leiden. Daardoor komt er meer rust en een meer zuivere ontvangst in datgene waar jij of jullie je op afstemmen.

 

Jullie intuïtie wordt helderder, jullie energetische zintuigen worden steeds scherper afgesteld. Deze mensen zullen duidelijker hun eigen signalen opvangen.

 

De activatie wordt gedaan volgens de richtlijnen van Steve Rother en de Groep in de Overlight Training om de pijnappelklier te verbinden met de 12 multidimensionele DNA-strengen. Deze herbedrading is bedoeld om meer van ons hoger zelf in ons lichaam te dragen. Zie www.lightworker.com